miercuri, 29 octombrie 2008

Festivalul Viei si Vinului "Bachus" 2008, in imagini...

Festivalul International al Viei si Vinului "Bachus" a devenit traditional la Focsani, anul acesta desfasurandu-se a XVI a editie, perioada evenimentului fiind 23 - 26 octombrie. A fost un prilej bun pentru vranceni de a sarbatori cu voie buna si distractie, mancaruri traditionale stropite cu vinuri alese din zona Vrancea.

Desi vremea nu a fost cea mai calduroasa, in cele 4 zile, mii de focsaneni au vizitat Salonul Producatorilor de Vinuri, simpozioanele dedicate vinificatiei, parada mesterilor populari sau au petrecut alaturi de cantareti de muzica populara si cele mai in voga trupe (Voltaj, Pepe, Andra, Talisman, Konect-r, Loredana sau Morandi).
Ca si anul trecut, Departamentul Marketing de la Vinexport a fost iarasi la inaltime: vizitatorii au prins curaj si pofta de distractie adevarata la cortul de degustari Puterea Ursului, care a fost surpriza si atractia festivalului. Dupa "Biblioteca Vinexport" de la festivalul de anul trecut, Puterea Ursului a confirmat in acest an ca nimeni nu va afla adevarata distractie pana cand nu va bea puterea din Puterea Ursului, vinul rosu cu efect afrodisiac si energizant...


Niciun comentariu: