joi, 28 ianuarie 2010

Femeile (mai) fac si curatenie in lenjerie intima?

Ei bine, intrebarea isi are rolul ei. Femeile fac prin casa curatenie in lenjerie intima, asa se pare din urmatoarea reclama, voyeur-istica si plina de placerea de a vedea o asemenea activitate domestica combinata cu lenjerie sexy. Probabil ca o miscare feminista ar protesta, ar zice ca se transforma femeia intr-un obiect, dar daca tinem cont ca spotul promoveaza o colectie interesanta de lenjerie intima pentru femei...eu zic ca se aproba!


6 comentarii:

daaaaaaaan spunea...

o, da!

de ce nu are cap femeia aia? asa e femeia perfecta? i chiloti si fara cap?

e reclama? pe bune? e cam stupida.
parerea omului de rand. eventual a celui care mai face cadou cate un articol de genul celor prezentate.

ceea ce imi ridica o alta intrebare la care inca nu am raspuns. la ce bun chilotii aia cu gaura la spate? nu ca nu as avea o idee dar oare designer-ul s-a gandit la ce ma gandesc si eu?

e prea lunga (asta da afirmatie), sunt 2.5 min in care iti arata acelasi lucru, dupa 1 min. devine plictisitoare, iar sfarsitul, sfarsitul e toata treaba; intr-un final saraca femeie isi da seama ca nu are rost sa mai poarte chilotii aia si ii da jos, bravo ei zic. mai bine goala.

:D

magikcip spunea...

reclama e pe bune, daca asta te intrebi. modelele de lenjerie nu se discuta, chiar daca unele par cam ... 'ciudate' :))

Carmen spunea...

Nu as vrea sa fiu rautacioasa si sa spun ca atunci cand un barbat vede o femeie frumoasa in lenjerie intima - fie el si om de marketing - uita complet ce inseamna o comunicare ok, sau o reclama de impact... Si tot ce mai poate sa afirme este "o, da!", "super!", "se aproba"....
Dar, pana la urma, de ce sa nu fiu rautacioasa?
Reclama e penibila, femeia e penibila, executia e jalnica, iar lenjeria (cele mai multe piese pe care le-am vazut) sunt naspa.
Un singur lucru bun am de spus: ideea e foarte buna. Doar ca au facut-o praf prin executie....

Cui se adreseaza? Femeilor? Daca da, sa afle stimatul designer ca ne place lenjerie care poate fi si confortabila si sexi. Daca sunt femei nastrusnice care fac curat in casa in lenjerie, nu cred ca vor alege bikini cu benzi si funde de matase...

Se adreseaza barbatilor? :) Poate doar ca sa ii destinda in pauza publicitara de la meci. Dar, daca un barbat va dori sa-i cumpere iubitei un set de lenjerie, fie se va sfatui cu vanzatoarea, fie cu destinatara. Reclama mai tare il zapaceste.

Parerea mea... (de om care stie mai multe si despre cum se face curatenia in casa si despre ce le place femeilor sa poarte).

magikcip spunea...

Unele reclame sunt facute de la bun inceput sa creeze discutii. pro si contra...
cred ca asta e una dintre ele, ideea si mie mi se pare buna.

se adreseaza femeilor, carora incearca sa le stimuleze faptul ca se pot simti sexy chiar si atunci cand fac prin casa curatenie.

se adreseaza barbatilor, pentru ca piesele de lenjerie sunt atractive, mici si transparente, chiar mai lipsesc si anumite parti de material, deci iti stimuleaza imaginatia.

ca executie, e un pic atipica, chiar si ca durata, si ca story...poate spotul vrea sa fie si el 'altfel' , cum sunt si anumite piese de lenjerie...

dar, gusturile nu se discuta :)

cadouri spunea...

Selectie de cadouri lenjerie sexi pentru perosana iubita gasiti pe
Lenjerie intima

Lenjerie sexi

Alexander spunea...

Apropo de lenjerie. Pe http://www.lenjerie-intima-online.ro puteti gasi peste 500 modele diferite de lenjerie intima sexy. Puteti gasi si un calculator pentru a afla marimea cupei la sutien.