vineri, 16 octombrie 2009

Florin Piersic, un ICON prafuit?!

S-a comentat destul de mult pe aparitia lui Florin Piersic in spotul pentru zaharul Lemarco. Acolo a fost totusi un concept, in care el a jucat un rol. Intr-un mod aproape libidinos zic unii, in fine, eu ma abtin de la alte comentarii (am scris ceva pe blog la acel moment).

Dar spotul pe care l-am descoperit de curand (pe un blog care face o treaba buna, "amendeaza" reclame jenante de pe TV-ul nostru) mi se pare ca este o panarama totala, o sfidare a bunului simt care ar trebui sa fie si intr-un scenariu de reclama comerciala:



Nici nu stiu ce sa spun. Despre produs, n-am inteles nimic. Auzisem despre el de-a lungul copilariei mele, dar aici un mesaj nu exista.... Despre canalul media si publicul tinta, cel OTV, no comment. Despre F. Piersic, sincer imi pare rau. Este jenant sa apara asa, intr-un spot ca asta. El a fost un mare actor, este in continuare (in piesa Straini in noapte cu Emilia Popescu, pe care l-am vazut curand, face un rol de exceptie), dar parca asta e prea mult.
Sa zicem ca este si el un om, care are nevoie de contracte din care sa traiasca. Dar macar poate sa le refuze pe cele care nu se potrivesc cu statutul lui. Sau poate ca si actor, nu vrea sa refuze nici o provocare? indiferent ca e rolul dintr-o reclama obscura si prafuita...

2 comentarii:

dan spunea...

da!
recunosc, am citit doar tilul si am si ceva personal cu "persic". imi sta in calea fericirii omu' asta de prea mult timp.

magikcip spunea...

lasa-l Dan, ca e batran, o sa scapi de el curand :)))