luni, 5 octombrie 2009

Cat de cool poate fi noul VW Polo?

Poate fi destul de cool, depinde la ce se raporteaza. Daca ar fi sa ma refer la reclama de mai jos, zici ca e o masina destul de funky si interesanta!



Acum serios vorbind, pentru ca imi plac masinile mici si rosii, cred ca noul Polo este o masina ok. Categoria asta de masini are alte avantanje versus cele cu motoare puternice sau dotari exceptionale, si mai degraba aceste mici aspecte o fac mai utila si practica. Lucru care se observa usor si din spotul comercial :)

5 comentarii:

Carmen spunea...

Reclama e ok, dar un Polo nu poate fi niciodata cool. Dupa cum nici un golf nu poate fi vreodata cool. Dupa parerea mea, nici nu ar trebui sa aspire la asta.
Sunt percepute ca masini sigure si accesibile. Ca mie mi se par "uniforme" (ma refer la substantiv) e alta poveste....
Lipsite de stralucire, de distinctie si de personalitate....
Nu-i usor sa fii brand auto si sa concurezi cu BMW, Mini si Chrysler...

magikcip spunea...

@Carmen: o masina poate fi cool pt oricine, depinde ce isi doreste de la acea masina. Eu cred ca una dintre cele mai importante aspecte la o masina este siguranta, iar daca are asta in detrimentul "stralucirii" sau "personalitatii" poate fi de ajuns...
Concurenta (pe orice piata) este buna, iar alegerea nu trebuie sa tina cont doar de estetic. In ziua de azi trebuie sa iti corelezi o achizitie cu bugetul...si in acest caz brandul auto nu prea mai face diferenta.

Anonim spunea...

un vw nu poate fi cool in Ro... e inflatie de vw... sunt flote de vw (toate companiile si-au cumparat vw ca si masini de serviciu) desi sunt masini frumoase ... niciodata nu vor fi cool... pentru ca e un vw... hmm... sa-l comparam cu un Mini sau cu o Alfa Mio... nu exista termeni de comparatie. Cine stie? poate peste 70 de ani va deveni si vw un brand cool, dar pana atunci... tot o masinuta muncitoare, corecta si fara mari pretentii va fi. Cel nascut sa se tarasca niciodata nu va putea sa zboare... in rest reclama este foarte tare... desi pe mine nu m-a convis sa cumpar un Polo... poate pentru ca Audi mi se pare mai cool? )

magikcip spunea...

@anonim: da, un punct de vedere potrivit :)
dar de un ford ka, ce ar fi de zis? :-P

Anonim spunea...

... mai bine am vorbi despre un fiat 500 (asta este in realiate ford k)... Fiat 500, Broscuta, Mini... sunt prin excelenta masini cool... asa au fost concepute...oricum, discutam mai multe cand ne vedem. E mult de discutat si mi-e tare lene sa scriu ;))