duminică, 7 decembrie 2008

Pentru o zi am fost din nou student...

Am pasit cu un pic de emotie pe holurile FEAA din Iasi vineri 5 decembrie la invitatia lui Mono la Zilele Marketerului 2008, initiativa catedrei de Marketing de la Facultatea de Economie si a asociatiei asdMARK, in calitate de speaker la unul dintre workshop-urile din cadrul evenimentului.

Reveneam dupa 3 ani la facultate si mi-am amintit cu placere de anii de studentie si m-am bucurat sa vad 'noua generatie' de studenti, care mi s-au parut tare cool si receptivi, poate un pic mai dinamici decat am fost noi. Echipele de studenti participante la workshop s-au descurcat foarte bine, tema "Argumentatie - nume de brand si strategie de comunicare Puterea Ursului" fiind bine realizata, ceea ce ma face sa cred ca acesti studenti pot avea o cariera frumoasa in domeniul marketingului.

Initiativa organizatorilor merita multe felicitari pentru ca, desi eforturile de a desfasura un eveniment intins pe durata a 3 zile si cu multi invitati nu au fost deloc mici, obiectivul a fost foarte bine ales: atragerea studentilor din anul I catre specializarea Marketing, incurajarea acestora in a urma o cariera in domeniu, prezentarea de posibilitati si argumente in alegerea unui viitor job.

Echipele castigatoare la workshopurile din Zilele Marketerului 2008 au fost premiate la o festivitate eleganta, alaturi de invitati, profesori sau organizatori. Prezenta mare la festivitate si entuziasmul a facut seara de vineri o reusita. Felicitari organizatorilor pentru atitudine si eveniment!

4 comentarii:

Anonim spunea...

Multumim Ciprian! A fost intradevar un eveniment foarte fain si a iesit excelent. Ne vedem la anul. :)

Anonim spunea...

Intr-adevar a iesit foarte bine acest eveniment. Am participat si eu si ma bucur ca am facut-o. Te rog sa imi zici si mie daca pot si de unde pot sa fac rost de mai multe poze de la eveniment. Multumesc :)

Anonim spunea...

@Andreea: o parte din poze le am si eu, o parte o sa le recuperez in curand...si o sa le urc pe Flickr sau iti trimit pe o adresa de mail. Fii pe faza si eventual trimite-mi un mail pe magikcip@gmail.com.

Anonim spunea...

bravo, bravo