marți, 2 decembrie 2008

Orange vs Vodafone pe acelasi timp de iarna...

Odata intrati in perioada Sarbatorilor de Iarna ne "incalzim" cu tot felul de oferte, promotii, cadouri si surprize din partea diversilor producatori, mai mult sau mai putin de sezon.

Cei doi colosi ai telefoniei mobile din Romania, Orange si Vodafone au ambalat frumos ofertele speciale de sfarsit de an si au inceput campaniile de comunicare, mizand pe faptul ca romanul odata intrat in febra Sarbatorilor e sensibil la promotii si cadouri. Miscare potrivita pentru cele 2 mari companii, poate ca si raspuns la promotiile agresive de la Cosmote.

Fiind companii cu proiecte si bugete impresionante, spoturile sunt de anvergura, cu tema de iarna, cu decoruri si personaje interesante:
Orange


Vodafone


Dar surpriza! Daca ne uitam mai bine la cele 2 spoturi, mai sa zicem ca s-au filmat in acelasi studio! Seamana poate prea mult cele 2 reclame, desi subiectul legat de cadouri si iarna e real, iar produsele diferite...Poate un pic de inovatie n-ar fi stricat, sau poate ca advertiserii s-au gandit ca in luna decembrie conteaza mai mult promotia/cadoul decat conceptul de comunicare...

Sincer ma gandeam ca poate agentiile care se ocupa de aceste conturi s-au vorbit si au filmat in aceeasi locatie, pentru a iesi cu un buget mai mic...important pe aceste vremuri de criza economica...:)))

Niciun comentariu: