miercuri, 24 decembrie 2008

Talk show-ul la romani!

Am prins putin timp liber zilele astea si mai mult fara sa vreau am urmarit (e impropriu zis 'urmarit', dar..) o parte din talk-show-urile care fac rating-uri nemaivazute la televiziunile romanesti..

Modele de succes in afara, copiate in pur stil romanesc, pigmentate cu prezentatori (adica "staruri media", "oameni de presa", "persoane publice", "vip-uri", etc) care se dau realizatori de televiziune, si cu subiecte palide si invitati penibili...Cam asta am vazut in emisiunile astea "de succes", care fac rating cica, si atrag bani multi pentru publicitate...

E trist, dar aceste talk-show-uri care au menirea unor intalniri care sa aduca flux de informatie si comunicare, devin emisiuni plictisitoare si uneori vendete personale. Aceeasi invitati, aceleasi stiri, prezentatori mai mult sau mai putin frustrati care se cred atotstiutori, "vedete" nascute peste noapte (Elodia, Tolea, Sexy Braileanca, eleva porno, Ogica, cantareti nascuti playback sau actori de coltul blocului, politicieni corupti care se cred imaculati).

Unde e comunicarea? Da stiu, asta 'cere' publicul roman...astea sunt subiectele zile! Pacat, ne limitam la prea putin si ne aratam semnele de lipsa de educatie la nivel de popor..Iar televiziunile care ar trebui sa educe si sa trasese directii spre subiecte de calitate si discutii de substanta, se complac in acest talk-show..ca la romani.

ps: pentru a nu pierde un timp de calitate, evitati: Un show pacatos, Nasul, In gura presei, Revista Presei, Agentul VIP si celelate...

Niciun comentariu: