joi, 12 iunie 2008

Sa ne amintim de cand eram noi mici...

Cred ca ati vazut cu totii campania de relansare a vechiului CEC, cel langa care am copilarit si la care am avut cu totii un carnet de economii...

Vechiul nostru CEC s-a rebranduit si a devenit acum CEC Bank, cu o noua identitate vizuala, mesaj de comunicare si multa multa media. Campania lor este interesanta, mai ales ca se merge pe factorul emotional, melancolic i-as zice: mesajele amintesc de trecut, de lucrurile importante din copilaria noastra (care suntem mai tineri) sau chestii care au impresionat in trecutul comunist, cand romanii nu se puteau bucura de prea multe privilegii.

Spotul lor pentru serviciul de Internet Banking este sugestiv din acest punct de vedere:



Studentii care canta celebra piesa "Andri Popa" fac o conexiune intre trecutul nostalgic (si care a impresionat prin cate simboluri, cum e aceasta piesa) si viitorul de maine: internet bankingul. Ideea mie imi place, transmite ceva...valorile din trecut care nu se pierd...Imi place si tonul din comunicare lor: 'hai ca se poate', pe un limbaj popular si de inteles pentru toti romanii, mai ales ca CEC-ul vechi a ramas in memoria tuturor.

Totusi ca o observatie, cam multi studenti la un curs obisnuit... :)))

PS: enjoy http://www.putereaursului.ro/

2 comentarii:

Anonim spunea...

uite aici ceva de-a dreptul emotionant...

http://blog.mysport.ro/beleaua/2008/05/16/sertarul-cu-amintiri/

Anonim spunea...

http://blog.mysport.ro/beleaua/2008/05/16/sertarul-cu-amintiri/