marți, 10 iunie 2008

Romania - Franta 0 - 0 !

Romania a intrat si ea in actiune la Euro 2008, primul meci fiind cu vicecampioana mondiala Franta. Scorul cred ca il stie toata lumea, 0 la 0 dupa un meci destul de anost si fara ritm.
Rezultatul nu e rau, am castigat un punct muncit. Parerile "specialistilor" sunt impartite: unii zic ca am jucat cu frica si previzibil, ca se putea obtine mai mult, altii sustin ca s-a jucat foarte bine tactic si am realizat un punct util.
Parerea mea este ca rezultatul e bun, e doar primul meci si avem sperante la puncte in continuare. Jocul se poate imbunatati si sa speram sa prindem si noi Italia intr-o zi mai proasta. M-a impresionat atitudinea jucatorilor nostri, de unitate, munca si ajutor intre ei, dar si suporterii romani prezenti la meci care au facut atmosfera si au incurajat echipa noastra. Felicitari.
Mergem inainte si sa speram in meci mai bune si puncte de calificare. Hai Romania!!

3 comentarii:

Anonim spunea...

Eu ma gandeam ca astia de la domo ar trebui sa schimbe mecanismul promotiei pt euro..."daca Romania inscrie vreun gol la Euro2008 va dam inapoi banii pentru produsele achizitionate in perioada 333.63-55.236"

Anonim spunea...

nea Gigi iartimi bre ca n-am vrut sa joc da m-a bagat nea pitzi cu fortza bre....bre nea gigi astia cu albastru stie fotbal bre, joaca pase , face stopuri...eu fuge da cat bre ca sa termina iarba ca astia acilea in levetia au terenurile mai scurte bre decat a lu' mata in Pipera bre.

Anonim spunea...

eu nu am multe de zis