luni, 2 iunie 2008

S-a lansat PUTEREA URSULUI !

Asa cum anuntam saptamana trecuta, vineri 30 mai a avut loc la clubul Extrem din Focsani petrecerea de lansare a PUTERII URSULUI , vinul pentru tineri numai bun pentru distractie.

Atmosfera a fost pe masura "puterii" vinului, locatia fiind branduita cu logo-ul Puterea Ursului, invitatii fiind primiti de 4 hostess foarte frumoase. Startul la distractie l-a dat MC-ul George Vintila ajutat de 6 dansatoare imbracate in fetish-uri, care au electrizat atmosfera si au dat "aroma" de afrodisiac si energie care completeaza gustul deosebit al vinului rosu Puterea Ursului.
O alta surpriza a party-ului au fost dansurile senzuale a celor 4 Flamingo Girls and Boys care au demonstrat invitatilor ce inseamna sa ai cu tine "puterea ursului"...

Intreaga actiune de promovare a petrecerii a inceput inca de la mijlocul zilei de vineri, "ursuletele" au facut senzatie in oras cand au iesit la plimbare cu motoarele baietilor de la Road Eagles.

Si pentru ca imaginile sunt mult mai sugestive, va prezint pentru inceput cateva poze. O sa revin cu alte imagini si filmul de la petrecere.

Primul clip e chiar aici: http://www.youtube.com/watch?v=9VI5TMcnA98










Niciun comentariu: