miercuri, 23 iulie 2008

Unde's 2%, natura creste!

Cu gandul la vacanta si in cautare de posibile destinatii de petrecut un concediu am remarcat campania de salvare a biosferei din Delta Dunarii.

Initializata de Asociatia “Salvaţi Dunărea şi Delta - Academia Caţavencu”, campania trage un semnal de alarma in privinta degradarii climatului din Delta si incearca sa sensibilizeze publicul fata de problemele ecologice din Delta Dunarii:

Campania continua si subliniaza importanta conservarii si protejarii naturii, iar mesajul incurajeaza romanii sa foloseasca 2% din taxele pe venit pe care le platesc catre Stat pentru salvarea biosferei din aceasta zona, una dintre cele mai frumoase rezervatii naturale din Europa.

Printurile campaniei sunt sugestive cu un mesaj subtil, iar acei 2% vor veni in ajutorul salvarii speciilor rare de pasari sau animale. O atitudine de admirat!


Un pas bun si important pentru noi toti. Asa ca sa punem stop indiferentei si sa incercam sa ne preocupam si de natura!
Personal inca nu am ajuns in Delta Dunarii pana acum, dar sper sa reusesc pana la sfarsitul anului pentru ca este o experienta unica, un loc minunat si care merita vizitat. Iar o astfel de campanie este binevenita si merita se ne implicam pentru ca din natura ne extragem energia.