miercuri, 6 aprilie 2011

Atentie: anunt important!

Navigam asa usor si am descoperim o campanie de constientizare si sensibilizare deosebita! Paradoxal, este vorba despre ceva bine stiut, dar pana cand nu vezi scris negru pe alb, parca nu iti vine sa crezi:


Aici zice: "Excessive consumption of beer affects feminity. It leads to an increasive in facial hair and body odor because of an increasive in male hormones." 

Icisa zice: "Excessive consumption of beer affects masculinity and leads to belly growth, enlarged lacteal glands and decreased potency."

Nu-mi amintesc ca inaintasii nostri sa ne povesteasca chiar asa despre bautura asta ciudata, berea. Mai interesant e ca aceasta campanie se desfasoara in Rusia. Oare ce efecte o avea vodca?!

Un comentariu:

Dan Trofin spunea...

foarte interesant, cum au potrivit imaginile si mesajele... in cazul Federatiei Ruse, e ciudat, de vreme ce acolo berea nu inregistreaza consumurile din Cehia, Germania sau Danemarca...
multam, pentru comentariul tau, Ciprian, la postarea mea despre Dacia Duster ! o sa-ti trimit o invitatie, la grupul nostru de pe FB -Blogosfera Vrancea- daca doresti sa ni te alaturi si sa vii la urmatoarele BlogMeeturi !
Bafta ;)