luni, 27 septembrie 2010

proBono

Nu e simplu sa te mentii in top zeci de ani cand esti o trupa rock...cum nu e simplu sa te reinventezi si sa iti gasesti o motivatie pertinenta (alta decat banii). Nu e simplu sa mergi pe toate meridianele lumii si sa umpli stadioane in anul de gratie 2010, cand viata se misca repede, pe internetul telefonului...
Poate ca acum 25 de ani, U2 ar fi fost inca o trupa (mare) de rock ce umplea un stadion si facea atmosfera...dar acum in 2010, U2 este unica trupa (de orice gen) care umple stadioane din intreaga lume, ce are un sound perfect pe scena hi-tech 360 Tour, hituri noi si vechi, care munceste pentru fiecare bataie din palme pe care o primeste si care poate privi in ochi orice fan, oricand, oriunde.

Am fost acolo, la Paris, printre cei 96.000 de oameni care au rasplatit cu aplauze senzationala reprezentatie a trupei U2 ... patru rockeri batrani care au aratat ca sunt cei mai meseriasi din lume, facand doar ceea ce stiu ei cel mai bine: muzica buna cu pasiune si cu talent!

Carmen, esti eroul meu! :)

9 comentarii:

Anonim spunea...

Se vedea ceva de sus de acolo ? Sau v-au dat benoclu la intrare ?? Mi se pare ca v-au tras in piept...atatia bani ptr locurile alea :))

Carmen spunea...

Anonimule, esti un ignorant.
Intoarce-te in padure si nu mai umbla prin texte care te depasesc.
Poluezi atmosfera pe-aici....

magikcip spunea...

Se vedea bine si se auzea perfect...iar pt miopi era si un ecran imens...berea era la pahar mare, deci toate conditiile au fost indeplinite. a meritat toti banii!

Dan Trofin spunea...

foarte fain trebuie sa fi fost ! iar pozele is reusite si spun destule despre concert.

Roxana Cojocaru spunea...

WOW! Vreau si eu!

YoYo spunea...

Ce acida suntem Carmen, nu poate zice omu' nimic...Nu stiam ca esti asa rautacioasa..Cum uita omu' sa-si scrie numele, cum sari la el :)) Oricum in padure n-am ce face..nu e net, nu e facebook, d'astea...

YoYo spunea...

@Ciprian ...macar bere la pahar mare sa fie..si rece.. Ma bucur ca v-ati distrat si a fost o iesire buna!
P.S. mai da si tu un semn de viata din cand in cand ! :) Magneti de frigider mi-ai adus ? :)

magikcip spunea...

@yoyo: toamna asta se poarta brelocurile!

YoYo spunea...

Sa-mi zici programul, te scot la o bere zilele astea!