luni, 24 noiembrie 2008

www.zilelemarketerului.ro

Frumoasa initiativa Asociatiei Studentilor din Domeniul Marketingului (asdMARK) din Iasi care organizeaza "Zilele Marketerului" in perioada 3-5 decembrie 2008. Evenimentul este deschis studentilor de la FEAA din Iasi, care doresc sa afle cat mai multe despre acest domeniu atat de fascinant.

Programul este deosebit de interesant, cu prezentari si workshopuri organizate de oameni de marketing, cu o cariera in acest domeniu, care pot 'convinge' studentii sa urmeze specializarea Marketing si sa creada in succes. Detaliat activitatile evenimentului sunt prezentate si aici: http://www.zilelemarketerului.ro/ .

Personal sustin acest proiect pentru ca imi amintesc de anii de facultate petrecuti in FEAA si cat de 'cool' mi se pareau prezentarile celor invitati sa ne "povesteasca" despre cum este sa fii un 'marketer'. Pentru studenti acest gen de evenimente sunt foarte utile, nu atat ca nivel al informatiilor tehnice, ci mai degraba a garantiei asupra 'drumului' bine ales, acela a unui om de marketing.

Alaturi de colega mea Angie de la Vinexport vom fi speakeri si organizatori de workshop in ultima zi a evenimentului si speram sa fie o actiune de succes, in special pentru studentii care vor fi prezenti acolo.

Eu sustin Zilele Marketerului! TU?

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mulţumim mult pentru suport!

Anonim spunea...

succes-e-uri :)

Anonim spunea...

Chiar asa, cand eram studenti si mai descopeream vreun anunt despreun eveniment de genul acesta...ce cool era! si ce tari ni se pareau oamenii aceia care veneau sa ne vorbeasca si cu ce admiratie ii priveam, intrebandu-ne daca vom ajunge sa lucram si noi pe bune in marketing.
Si iata-te! Azi esti unul din oamenii de marketing care vin sa ispire tinerele generatii...
Bravos!
Sper sa mai aud numai de bine despre tine! Bafta mare la Iasi!